Ani de cercetare de laborator şi studii clinice au dovedit că uleiul de krill din Korill este mai eficient* în scăderea colesterolului, trigliceridelor şi a riscului de afecţiuni cardiovasculare decât Omega clasic din uleiurile de peşte, datorită proprietăţilor sale unice de solubilitate şi absorbţie completă.
*activitate antioxidanta ORAC

Krill-ul (Euphausia superba) folosit pentru obţinerea uleiului de krill din Korill este o specie de crustacee cu răspândire în cel mai curat ocean al planetei – Oceanul Antarctic. Creveţii polari sunt recoltaţi prin metoda ECO HarvestingTM şi prelucraţi imediat, printr-un procedeu patentat. Astfel se extrage cel mai pur şi concentrat ulei de krill, complet lipsit de poluanţi. Culoarea roşie caracteristică este dată de cel mai puternic antioxidant marin cunoscut – astaxantin, ce asigură stabilitatea naturală a uleiului de krill din Korill şi îl face să fie de 40 de ori mai eficient decât Omega clasic.
● Uleiul de krill din Korill este bogat în astaxantin (un pigment natural), cel mai puternic antioxidant marin cunoscut;
● Uleiul de krill din Korill nu necesită adaos de conservanţi, spre deosebire de uleiurile de peşte;
● Uşor de administrat, fără reflux gastric neplăcut;
● Capsule mici, uşor de înghiţit.
● Eficacitate dovedită clinic în reducerea colesterolului şi trigliceridelor (conform K. Berge et al., Nutrition Research 34 (2014) 126-133.)
Korill este de 40 de ori mai eficient în reglarea nivelului colesterolului, trigliceridelor şi menţinerea unui raport optim între HDL şi LDL;
● Contribuie la reducerea vâscozităţii sângelui şi menţinerea unei tensiuni arteriale normale, ajutând la funcţionarea optimă a sistemului cardiovascular;
● Sprijină menţinerea unei funcţii cognitive normale şi a unei vederi optime, prin conţinutul de DHA;
● Ajută la îmbunătaţirea funcţiei hepatice, prin conţinutul de colină (ce provine din fosfolipide).
● Scăderea nivelului de colesterol şi trigliceride;
● Menţinerea sănătăţii sistemului cardiovascular pe termen lung;
● Îmbunătăţirea funcţiei cognitive;
● Menţinerea unei funcţii hepatice normale.
O capsulă Korill conţine:

● Ulei pur de krill: 500mg
– Fosfolipide: 200 mg
– Acizi graşi Omega-3 (EPA/DH): 90 mg
– Astaxantin: 400 μg

Doza recomandată pentru adulţi: 1 – 2 capsule de Korill/ zi.

Se recomandă administrarea Korill în cure de minim 3 luni, urmate de o pauză de 2 săptămâni. Curele pot fi repetate de 2-3 ori pe an.


Alte produse pentru aparatul cardiovascular: