Prietenul copiilor isteţi!
Gama de produse OZZY a fost dezvoltată în Norvegia cu ingrediente naturale, pe baza unei tehnologii superioare care creşte semnificativ absorbţia principiilor active.

Cantitatea de acizi grasi Omega-3 din delicioasele jeleuri OZZY Smart Kids contribuie la susţinerea şi dezvoltarea funcţiei cerebrale, ajută la rezistenţa organismului, la menţinerea sănătăţii pielii şi a unei vederi sănătoase.

OZZY Smart Kids conţine uleiuri de peşte de cea mai înaltă calitate, stabilizate în forma inovatoare de jeleu printr-o matrice fixă, ce împiedică apariţia refluxului gastric neplăcut cu gust de peşte.
Matricea fixă din compoziţia OZZY Smart Kids asigură o biodisponibilitate cu peste 40% mai mare a conţinutului de Omega-3 dintr-o doză, astfel încât un jelly de OZZY Smart Kids aduce un aport echivalent a 275 mg de acizi grasi esenţiali Omega-3.
Acizii graşi Omega-3 din OZZY Smart Kids contribuie la susţinerea şi dezvoltarea funcţiei cerebrale, ajută la rezistenţa organismului, la menţinerea sănătăţii pielii şi a unei vederi sănătoase.
Un tutti-frutti jelly OZZY Smart Kids conţine:
● Ulei de peşte concentrat: 600 mg
● Furnizând acizi grasi Omega-3 de minim: 198 mg din care:
– (DHA): 57 mg
– (EPA): 90 mg
● Dezvoltarea sănătoasă a funcţiei cerebrale şi a memoriei;
● Susţinerea concentrării în perioadele de efort intelectual;
● Menţinerea sănătăţii funcţiei vizuale;
● Îmbunatăţirea atenţiei şi a capacităţii de învăţare.
Doza recomandată pentru copii 3 – 7 ani: 1 tutti-frutti jelly / zi.
Doza recomandată pentru copii 7 – 14 ani: 1 – 2 tutti-frutti jellies / zi.

Alte produse pentru memorie şi funcţie cognitivă: