Frumuseţe naturală din interior!

Beauty Caps are în compoziţie o formulă elveţiană, special dezvoltată pentru vitalitatea şi sanatatea parului, unghiilor şi pielii, ce oferă o asociere complexă de factori bioactivi: vitamine, minerale, aminoacizi şi extracte naturale.

Vitamine şi minerale
Complexul de 5 vitamine B ajută la menținerea unui metabolism energetic normal și funcționarea normală a sistemului nervos (prin vitaminele B1 şi B6) şi susţine sanatatea parului (prin biotina – vitamina H sau B7), a pielii (prin niacina și biotina) și reducerea oboselii (prin acidul pantotenic).
Zincul contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ, la sinteza normală a proteinelor și la menținerea sănătății unghiilor, părului și pielii.
Fierul contribuie la transportul oxigenului în organism, la diviziunea celulară și reducerea oboselii și a extenuării.
Aminoacizi
Cisteina și metionina, aminoacizi naturali cu sulf, sunt constituenți esențiali ai keratinei, component de bază ce intră în structura de rezistență a părului și a unghiilor.
Extracte naturale
Drojdia de bere, sub formă liofilizată, conține proteine cu valoare biologică ridicată şi este o sursă naturală de vitamine din complexul B și oligoelemente cu biodisponibilitate sporită.
Extractul de mei, prin conținutul său bogat în proteine și aminoacizi, acizi grași nesaturați, siliciu și fier, sporește frumusețea părului, prin îmbunătățirea sintezei de keratină.