Sanience Romania

 • Viziune

  Ştiinţa are încă multe obstacole de surmontat pe drumul spre îmbunătăţirea calităţii vieţii.
  Având pasiunea pentru protejarea şi îmbunătăţirea calităţii vieţii drept motivaţie, Sanience explorează utilizarea de ingrediente biologic active inovative, patentate, care se evidenţiază dintre opţiunile terapeutice curente în patologii cu grad mare de risc pentru viaţa pacientului.

 • Priorităţi

  Dezvoltarea unor soluţii terapeutice inovative şi impunerea pe piaţa de profil a unui standard ridicat prin propriile branduri de produse farmaceutice.

 • Dezvoltare

  Urmărim extinderea continuă a gamei de produse, în zona soluţiilor inovative bazate pe o cercetare ştiinţifică şi studii clinice, dezvoltarea pe plan naţional şi internaţional, precum şi creşterea accesibilităţii la soluţiile propuse de Sanience atât pentru profesioniştii din domeniul sănătăţii, cât şi pentru pacienţi.

Produse

 • Gama Produse

  Sanience este o companie farmaceutică dinamică, activă pe piaţa românească în domeniul medicamentelor cu prescripţie medicală, medicamentelor de tip OTC şi suplimentelor alimentare. În prezent, deţinem un portofoliu consolidat de 16 produse, ce acoperă arii terapeutice variate.

 • Calitatea produselor

  Sanience acordă o importanţă deosebită calităţii produselor sale pentru a păstra şi garanta eficienţa acestora.
  Produsele noastre sunt dezvoltate în parteneriat cu companii de renume internaţional din Europa, Elveţia şi Norvegia. Toate sunt fabricate respectând cele mai înalte standarde de calitate farmaceutică, sub certificarea GMP (Bună Practică de Fabricaţie).
  Pentru a se asigura continuu calitatea produselor, acestea sunt depozitate şi distribuite prin companii certificate GDP (Bună Practică de Distribuţie).