Ani de cercetare de laborator şi studii clinice au dovedit că uleiul de krill din Korill este mai eficient* în scăderea colesterolului, trigliceridelor şi a riscului de afecţiuni cardiovasculare decât Omega clasic din uleiurile de peşte, datorită proprietăţilor sale unice de solubilitate şi absorbţie completă.
*activitate antioxidanta ORAC

Krill-ul (Euphausia superba) folosit pentru obţinerea uleiului de krill din Korill este o specie de crustacee cu răspândire în cel mai curat ocean al planetei – Oceanul Antarctic. Creveţii polari sunt recoltaţi prin metoda ECO HarvestingTM şi prelucraţi imediat, printr-un procedeu patentat. Astfel se extrage cel mai pur şi concentrat ulei de krill, complet lipsit de poluanţi. Culoarea roşie caracteristică este dată de cel mai puternic antioxidant marin cunoscut – astaxantin, ce asigură stabilitatea naturală a uleiului de krill din Korill şi îl face să fie mai eficient decât Omega clasic.

Alte produse pentru aparatul cardiovascular: