Prietenul copiilor isteţi!
Gama de produse OZZY a fost dezvoltată în Norvegia cu ingrediente naturale, pe baza unei tehnologii superioare care creşte semnificativ absorbţia principiilor active.

Cantitatea de acizi grasi Omega-3 din delicioasele jeleuri OZZY Smart Kids contribuie la susţinerea şi dezvoltarea funcţiei cerebrale, ajută la rezistenţa organismului, la menţinerea sănătăţii pielii şi a unei vederi sănătoase.

OZZY Smart Kids conţine uleiuri de peşte de cea mai înaltă calitate, stabilizate în forma inovatoare de jeleu printr-o matrice fixă, ce împiedică apariţia refluxului gastric neplăcut cu gust de peşte.
Matricea fixă din compoziţia OZZY Smart Kids asigură o biodisponibilitate cu peste 40% mai mare a conţinutului de Omega-3 dintr-o doză, astfel încât un jelly de OZZY Smart Kids aduce un aport echivalent a 275 mg de acizi grasi esenţiali Omega-3.
Acizii graşi Omega-3 din OZZY Smart Kids contribuie la susţinerea şi dezvoltarea funcţiei cerebrale, ajută la rezistenţa organismului, la menţinerea sănătăţii pielii şi a unei vederi sănătoase.

Alte produse pentru memorie şi funcţie cognitivă: