Susţine vitalitatea şi ritmul inimii!
Revikard 100 conţine o asociere deosebită de Coenzima Q10 naturală (Ubiquionona) în doza unică şi Licopen, sub o formă inovatoare de jeleuri care asigură o absorbţie crescută şi o biodisponibilitate înaltă. Licopenul este un pigment carotenoid cu proprietăţi antioxidante deosebite.

Revikard 100 a fost dezvoltat în Norvegia, cu o tehnologie superioară, Coenzima Q10 fiind obţinută printr-o tehnologie japoneză (fără impurităţi de sinteză); aceasta este 100% bioactivă şi are efecte benefice superioare formelor sintetice.

Forma inovatoare de jeleu din Revikard 100 conţine o matrice fixă care asigură:
● Stabilizarea substanţelor active sub o formă solubilă;
● O biodisponibilitate cu peste 40% mai bună faţă de alte forme clasice;
● Activarea absorbţiei sublinguale şi bucale (un tip de absorbtie mai rapidă);
● Menţinerea pe termen îndelungat a gustului proaspăt, fructat;
● Conservarea în timp a conţinutului de substanţe active.

Coenzima Q10 din Revikard 100posedă următoarele proprietăţi:
● Susţine oxigenarea celulară şi procesele de sinteză şi stocare a energiei, foarte importante pentru sistemul cardiovascular şi cel muscular;
● Antioxidant foarte puternic; contribuie la apărarea organismului uman faţă de efectele nocive ale radicalilor liberi – de tipul formei oxidate a colesterolului ‘’rău’’ LDL.

Revikard 100, prin acţiunea sinergică a celor două principii active, acţionează pe termen lung în menţinerea sănătăţii sistemului cardiovascular, prin vascularizaţia şi oxigenarea normală a ţesutului cardiac.


Alte produse pentru aparatul cardiovascular: